E-Fundels

Ontdek hier Fundels! Onze digitale prentenboeken en eerste leesboeken voor kinderen met animatiefilmpjes, educatieve spelletjes en oefeningen. 

Lees, speel en leer samen met je kind met de digitale kinderboeken van Fundels. Schermpjestijd wordt Fundelstijd, met de tablet in de bakfiets, in de zetel of in het park. Fundels lezen kan altijd en overal!

Wat is het?

Ben je op zoek naar een interactieve manier om je kinderen (meer) te laten lezen? Dan is Fundels iets voor jou! Fundels zijn digitale prentenboeken en eerste leesboeken (AVI-boeken). Dankzij de bibliotheek kan elk lid jaarlijks 7 Fundels gratis ontlenen. Elke titel kan je 4 weken bijhouden.

Fundels Prentenboeken

Fundels prentenboeken

Bestaande prentenboeken komen tot leven op een interactieve manier voor kinderen tussen 3 en 7 jaar. Het digitale prentenboek omvat een animatie aangevuld met leuke teken-, speel- en doe-activiteiten. De prentenboeken zijn beschikbaar op Apple, Android en PC.

Fundels AVI boeken

Fundels AVI-boeken

Lezers tussen 6 en 10 jaar oefenen op algemene leesvaardigheden, technisch lezen en begrijpend lezen. Er is een volgsysteem voorzien voor leerkrachten, zorgjuffen en logopedisten. De AVI-boekjes zijn online beschikbaar of op je tablet.

Download de app!

Veel plezier met Fundels!