Online leren met de bib

Volg meer dan 30 online cursussen gratis dankzij de bib!

Leren, dat doet je een heel leven lang

Leren doe je niet alleen op de schoolbanken, ook na je studies blijf je jezelf ontwikkelen. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker via het internet. Omdat we als bibliotheek inzetten op levenslang leren, kiezen we ervoor om ons aanbod uit te breiden met een kwalitatief aanbod van online cursussen. 

Online Leren met de Bib

Keuze uit meer dan 30 cursussen, bij je thuis of op locatie

Als lid van onze bibliotheek kan je van thuis uit gratis online cursussen volgen. Op het online leerplatform kan je kiezen uit meer dan 30 gratis interactieve cursussen of webinars. Of je nu je digitale vaardigheden wil verbeteren, wil starten met yoga of een nieuwe taal wil leren: op ons leerplatform vind je het allemaal! Om de drie maanden wordt de selectie vernieuwd. 

Met een online cursus ben je niet gebonden aan plaats en tijd. Volg zoveel cursussen als je wil, waar en wanneer het jou uitkomt en volgens je eigen ritme. Via je Mijn Bibliotheek-account kan je inloggen op de website en een cursus kiezen.

Hoe werkt het?

De cursussen volgen doe je via je Mijn Bibliotheek-account volgens deze eenvoudige stappen:
● heb je nog geen bibliotheekaccount, maak dan eerst een profiel aan
● ga naar het leerplatform Online leren met de Bib
● meld je aan met je Mijn Bibliotheek-account

Je kan kiezen tussen de e-learning modules en webinars. In de e-learning modules ga je aan de slag met oefeningen, bekijk je video's en leer je van voorbeelden uit de praktijk. De webinars zijn live te volgen en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen. Bovendien kan je ze later terug bekijken. 

Online leren